Japánban igen azt hittem videki embér vagyok, de már nem.
Azért, nem vágunk a disznót otthon...
Mi is esszunk a disznót de... otthon vágni... addig még senki találtak ki :-)
Otthontól nincs messze helyen van a egy farm.
Ott probálható saját készítésu korbászt megcsinálni. De akkor mar hús alapú van, nem egy disznót hoznak szembe előtt.
Csak furcsa volt amikor disznót vágnak, minden részrők lesz valami. nagyon minimalis kukaja van.
Én addig sose látam a disznó vágásot, nem tudom mennyi kuka van hogy ha japánnok vágnak.
De, én gondolat alapján bör az kuka....de most látam itt böret is főznek...
Nekem csak az rögtön kérdes lett -- „mire, minek, hogy...”
Disznó sajt, kocsonya azok nem ismertem. Véreshurka...véres...vér...disznóvér...ilyen konyha se.
Nekem tetszik az egész, főzni is szeretem. Csak nagyon hideg...
De...
Tudod, mit nem szeretem disznó vágásról??
„reggeli”
Piros papurikás maj, sült hús.. nagyon finom. Az szeretem.
Viszont sült vér vagy velős rántotta bisztos NEM.
Ha tudom ez micsoda, akkor már nem tudom enni.
Mint valakinek nagyon nem megy a nyers hal.
„Bisztos finom... de eppen most tele vagyok...”
... és kenyéret rágok ;-)
kommentek