Kategóriák

kommentek

  • Huffnágel Pista: @don Fefinho: Japánban már nem divat a pina - második, befejező rész klou.tt/3qyf6uj2170p (2015.03.11. 18:58) észrevett hibák
  • don Fefinho: legjobb ürügy az egész napos pálinkázásra! (2014.10.14. 23:43) Disznó vágás
  • don Fefinho: a Tomoko hasonlít arra, hogy Timike, ami Tímea becézve Tímea napja május 3. innováció, emberek, ... (2014.10.14. 23:38) Névnap
  • don Fefinho: Hamvas Béla: A Jóisten uzsonnája Június a piros hónap. Mint ahogy a május a zöld és az augusztus ... (2014.10.14. 23:25) Tejföl
  • don Fefinho: magyar fűszer a - paprika - vöröshagyma több nincs :D (2014.10.14. 23:19) paprikás krumpli
  • don Fefinho: A körömmel engem is ki lehet kergetni a világból. (2014.10.14. 23:16) Töltött Káposzta
  • don Fefinho: Sok kellemetlenséged oka többek között az lehet, hogy sok magyar ember sem tanul meg normálisan ma... (2014.10.14. 23:14) észrevett hibák
  • pszichonauta: A blognak vége? :( Pedig nagyon jókat írsz (2013.07.24. 14:25) észrevett hibák
  • Poppea: Szia most találtam rá a blogodra miközben Japánban élö magyarok blogjait olvasgattam. Nagyon tetsz... (2013.05.03. 06:20) észrevett hibák
  • Voldi: Szia. Én is disznó vagyok, 250 kg. Szeretnél levágni? (2013.01.19. 11:08) Disznó vágás
  • Utolsó 20

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Disznó vágás

2009.02.09. 15:34 tomoko

Japánban igen azt hittem videki embér vagyok, de már nem.

Azért, nem vágunk a disznót otthon...

 

Mi is esszunk a disznót de... otthon vágni... addig még senki találtak ki :-)

 

Otthontól nincs messze helyen van a egy farm.

Ott probálható saját készítésu korbászt megcsinálni. De akkor mar hús alapú van, nem egy disznót hoznak szembe előtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csak furcsa volt amikor disznót vágnak, minden részrők lesz valami. nagyon minimalis kukaja van.

Én addig sose látam a disznó vágásot, nem tudom mennyi kuka van hogy ha japánnok vágnak.

De, én gondolat alapján bör az kuka....de most látam itt böret is főznek...

 

Nekem csak az rögtön kérdes lett -- „mire, minek, hogy...”

Disznó sajt, kocsonya azok nem ismertem. Véreshurka...véres...vér...disznóvér...ilyen konyha se.

Nekem tetszik az egész, főzni is szeretem. Csak nagyon hideg...

 

De...

 

Tudod, mit nem szeretem disznó vágásról??

 

„reggeli”

 

Piros papurikás maj, sült hús.. nagyon finom. Az szeretem.

 

Viszont sült vér vagy velős rántotta bisztos NEM.

Ha tudom ez micsoda, akkor már nem tudom enni.

Mint valakinek nagyon nem megy a nyers hal.

 

„Bisztos finom... de eppen most tele vagyok...”

... és kenyéret rágok ;-)

2 komment

Címkék: apróság

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarjapan.blog.hu/api/trackback/id/tr99932518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voldi 2013.01.19. 11:08:06

Szia. Én is disznó vagyok, 250 kg. Szeretnél levágni?

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2014.10.14. 23:43:37

legjobb ürügy az egész napos pálinkázásra!
süti beállítások módosítása