Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Hirdetés

Kategóriák

kommentek

  • pszichonauta: A blognak vége? :( Pedig nagyon jókat írsz (2013.07.24. 14:25) észrevett hibák
  • Poppea: Szia most találtam rá a blogodra miközben Japánban élö magyarok blogjait olvasgattam. Nagyon tetsz... (2013.05.03. 06:20) észrevett hibák
  • Voldi: Szia. Én is disznó vagyok, 250 kg. Szeretnél levágni? (2013.01.19. 11:08) Disznó vágás
  • Lajhármaki: Anyukám is mindig azt csinálja, hogy felkel hajnalban, kimegy az erkélyre, onnan pont lehet látni ... (2012.12.02. 13:12) Napkelte
  • Lajhármaki: Ez az utolsó mondat aranyos volt! Nagyon szeretem a céklasalátát, anyukám rendszeresen csinál. Bef... (2012.12.02. 13:07) Félreértés
  • Lajhármaki: 7 szelet hús??? Óóóó az igen! o.O Erről még nem hallottam. Ez nekem már túl sok lenne, inkább a te... (2012.12.02. 12:42) Gabinak nagyon tetszik
  • Lajhármaki: Ahol kiírják a buszon, villamoson a megállók nevét, tényleg sosem azt szoktam nézni, hanem előtte ... (2012.12.02. 12:38) Tokyo Metró
  • Lajhármaki: Ehhh engem kiráz a hideg a disznósajttól. Le nem tudnám nyelni, csak ha az életem múlna rajta. :D (2012.12.02. 12:29) disznósajt
  • Lajhármaki: Igen, január 6. vízkereszt, akkor kell leszedni a karácsonyi díszeket. Engem is zavar, hogy a szil... (2012.12.02. 12:25) Újév napja -1-
  • Lajhármaki: Ez nagyon megható, el is sírtam magam :') Láttam erről egy dokumentumfilmet és belegondoltam, hogy... (2012.12.02. 12:17) hope for Japan - földrengésról egy éve elmúlt
  • Utolsó 20

Naptár

szeptember 2014
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  <
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Disznó vágás

2009.02.09. 15:34 tomoko

Japánban igen azt hittem videki embér vagyok, de már nem.

Azért, nem vágunk a disznót otthon...

 

Mi is esszunk a disznót de... otthon vágni... addig még senki találtak ki :-)

 

Otthontól nincs messze helyen van a egy farm.

Ott probálható saját készítésu korbászt megcsinálni. De akkor mar hús alapú van, nem egy disznót hoznak szembe előtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csak furcsa volt amikor disznót vágnak, minden részrők lesz valami. nagyon minimalis kukaja van.

Én addig sose látam a disznó vágásot, nem tudom mennyi kuka van hogy ha japánnok vágnak.

De, én gondolat alapján bör az kuka....de most látam itt böret is főznek...

 

Nekem csak az rögtön kérdes lett -- „mire, minek, hogy...”

Disznó sajt, kocsonya azok nem ismertem. Véreshurka...véres...vér...disznóvér...ilyen konyha se.

Nekem tetszik az egész, főzni is szeretem. Csak nagyon hideg...

 

De...

 

Tudod, mit nem szeretem disznó vágásról??

 

„reggeli”

 

Piros papurikás maj, sült hús.. nagyon finom. Az szeretem.

 

Viszont sült vér vagy velős rántotta bisztos NEM.

Ha tudom ez micsoda, akkor már nem tudom enni.

Mint valakinek nagyon nem megy a nyers hal.

 

„Bisztos finom... de eppen most tele vagyok...”

... és kenyéret rágok ;-)

1 komment

Címkék: apróság

A bejegyzés trackback címe:

http://magyarjapan.blog.hu/api/trackback/id/tr9932518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Voldi 2013.01.19. 11:08:06

Szia. Én is disznó vagyok, 250 kg. Szeretnél levágni?