Kategóriák

kommentek

  • Huffnágel Pista: @don Fefinho: Japánban már nem divat a pina - második, befejező rész klou.tt/3qyf6uj2170p (2015.03.11. 18:58) észrevett hibák
  • don Fefinho: legjobb ürügy az egész napos pálinkázásra! (2014.10.14. 23:43) Disznó vágás
  • don Fefinho: a Tomoko hasonlít arra, hogy Timike, ami Tímea becézve Tímea napja május 3. innováció, emberek, ... (2014.10.14. 23:38) Névnap
  • don Fefinho: Hamvas Béla: A Jóisten uzsonnája Június a piros hónap. Mint ahogy a május a zöld és az augusztus ... (2014.10.14. 23:25) Tejföl
  • don Fefinho: magyar fűszer a - paprika - vöröshagyma több nincs :D (2014.10.14. 23:19) paprikás krumpli
  • don Fefinho: A körömmel engem is ki lehet kergetni a világból. (2014.10.14. 23:16) Töltött Káposzta
  • don Fefinho: Sok kellemetlenséged oka többek között az lehet, hogy sok magyar ember sem tanul meg normálisan ma... (2014.10.14. 23:14) észrevett hibák
  • pszichonauta: A blognak vége? :( Pedig nagyon jókat írsz (2013.07.24. 14:25) észrevett hibák
  • Poppea: Szia most találtam rá a blogodra miközben Japánban élö magyarok blogjait olvasgattam. Nagyon tetsz... (2013.05.03. 06:20) észrevett hibák
  • Voldi: Szia. Én is disznó vagyok, 250 kg. Szeretnél levágni? (2013.01.19. 11:08) Disznó vágás
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

sajtos kisperec

2010.09.12. 19:04 tomoko

Sós süti, az megrepedés volt részemre. Otthon, süti az mindig édes volt nekem, sós vagy sajtos az "erdekes". most már szeretem, mennlyre szeretem? annyit én is sütok:)

kerestem webon, jó hangzott sajtos kisperec recepet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

na, kézzel formaztam, nem rossz nézki.

csak egy problema volt, otthon elfogyott szódabikarbóna...lusta voltam kimenni és vásáróni. keresek fűszeres fiókot... haaat ha valami lesz.

és megtaláltam élesztőt. gondoltam, biztos az is jó!!

 

Igen nem rossz, csak mási íz lett a végén ;)

4 komment

Címkék: főzés apróság

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarjapan.blog.hu/api/trackback/id/tr842291206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

II. Krauser 2010.09.20. 18:32:47

Az élesztőt fel kell futtatni felhasználás előtt langyos cukros tejben ;)

Stecina D. T. 2010.09.23. 18:31:53

Aranyos kis perecek lettek, Tomoko-san.
én ma sajtos pogácsát ettem, az is nagyon finom. =)

tomoko 2010.10.17. 19:26:24

@II. Krauser: mama is mondott ugyanazot:)

tomoko 2010.10.17. 19:29:44

@.dia.: meg nem sutottam sikeresen a pogacsat...ha en sutok, nem felkel rendesen...;)
süti beállítások módosítása