Kategóriák

kommentek

  • Huffnágel Pista: @don Fefinho: Japánban már nem divat a pina - második, befejező rész klou.tt/3qyf6uj2170p (2015.03.11. 18:58) észrevett hibák
  • don Fefinho: legjobb ürügy az egész napos pálinkázásra! (2014.10.14. 23:43) Disznó vágás
  • don Fefinho: a Tomoko hasonlít arra, hogy Timike, ami Tímea becézve Tímea napja május 3. innováció, emberek, ... (2014.10.14. 23:38) Névnap
  • don Fefinho: Hamvas Béla: A Jóisten uzsonnája Június a piros hónap. Mint ahogy a május a zöld és az augusztus ... (2014.10.14. 23:25) Tejföl
  • don Fefinho: magyar fűszer a - paprika - vöröshagyma több nincs :D (2014.10.14. 23:19) paprikás krumpli
  • don Fefinho: A körömmel engem is ki lehet kergetni a világból. (2014.10.14. 23:16) Töltött Káposzta
  • don Fefinho: Sok kellemetlenséged oka többek között az lehet, hogy sok magyar ember sem tanul meg normálisan ma... (2014.10.14. 23:14) észrevett hibák
  • pszichonauta: A blognak vége? :( Pedig nagyon jókat írsz (2013.07.24. 14:25) észrevett hibák
  • Poppea: Szia most találtam rá a blogodra miközben Japánban élö magyarok blogjait olvasgattam. Nagyon tetsz... (2013.05.03. 06:20) észrevett hibák
  • Voldi: Szia. Én is disznó vagyok, 250 kg. Szeretnél levágni? (2013.01.19. 11:08) Disznó vágás
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

disznósajt

2011.02.05. 21:39 tomoko

Van egy piac itthontól nem messze, Szombaton reggel oda indultunk hogy valami ebád legyen.

Zöldségre indultunk de vegen úgy vásároltunk indulaskor nem gondoltunk volna:P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

haat, abbol biztos finom ebéd lehet...

Már nagyon sok furka, Kolbász és véres furkát is megvettük de utolsó végén megláta Gabi vastag furkát, és csillogott szeme.

...ha vastag a furka, van valami különbség...?

 

mégegy nagy kérdés,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

disznósajt, mitol sajt....??

nem rossz a íze, de csak az a baj tudom mi van benne... :')

5 komment

Címkék: ízű

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarjapan.blog.hu/api/trackback/id/tr352641053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midori96 2011.02.09. 18:43:47

fúúúúúúúúúúj!!!!!

Flowersfromthegarden 2011.02.12. 19:31:01

A disznósajt sertés vesét, fület, főtt húst a sertés fejről, és fűszereket (só, bors, paprika, fokhagyma) tartalmaz. A tölteléket miután megfőzték és összevagdalták a sertés tisztára mosott gyomrába töltik és füstölik, érlelik, mint a sajtot.

trollkosborz 2012.04.05. 13:44:38

Felénk disznó bőr, fül, főtt fejhús. És ha már be van töltve, préselni is kell napokig, hogy az holyag alakú gyomor lapos legyen. Optimális esetben olyan alakja lesz, mint egy guriga sajtnak, és hasonlóan a külső kérge olyan mint a gyomor. Mi füstölni sem szoktuk.

Lajhármaki 2012.12.02. 12:29:17

Ehhh engem kiráz a hideg a disznósajttól. Le nem tudnám nyelni, csak ha az életem múlna rajta. :D
süti beállítások módosítása