Pár hét ez elött, szomszédomtól kaptam a medvehagymát. Már hallottam róla de most láttam eloső maga levelet.
kostoltam a levelet, "fúúúúúj!!!" elég foghagymás íze van!
Érdekes!!! :)))
kerestem interneten, milyeneket csinálhatok Medvehagymávál?
annak íze, nálunk is van a hasonrít (nem csak nálunk, hanem Kina, Korea több Aziai konyhában szokott lenni. kinézetre újhagymahoz hasonrít. de íze teljesen mási).
Azt csirke majjal vagy tojással együtt süssunk. Vagy Kinai húsos táskára is hasznalunk (daralthúsra velekeverunk de maga Kinában úgy hallotan hogy az nem szokas, de japánnosított kinai konyuhában szoktunk hasznalni. )
Vegen turmixolt medvehagymat összekevertem galska téstába, es együtt szaggatva. És melegen belekevertem a kéksajtot.
kicsit zöld szinű galuska lett(sarga lampa alatt fényképeztem, nem latik a zöld szinű...:') csak kéksat elősebb íze volt mint medvehagyma...oppa...
kommentek