Kategóriák

kommentek

  • Huffnágel Pista: @don Fefinho: Japánban már nem divat a pina - második, befejező rész klou.tt/3qyf6uj2170p (2015.03.11. 18:58) észrevett hibák
  • don Fefinho: legjobb ürügy az egész napos pálinkázásra! (2014.10.14. 23:43) Disznó vágás
  • don Fefinho: a Tomoko hasonlít arra, hogy Timike, ami Tímea becézve Tímea napja május 3. innováció, emberek, ... (2014.10.14. 23:38) Névnap
  • don Fefinho: Hamvas Béla: A Jóisten uzsonnája Június a piros hónap. Mint ahogy a május a zöld és az augusztus ... (2014.10.14. 23:25) Tejföl
  • don Fefinho: magyar fűszer a - paprika - vöröshagyma több nincs :D (2014.10.14. 23:19) paprikás krumpli
  • don Fefinho: A körömmel engem is ki lehet kergetni a világból. (2014.10.14. 23:16) Töltött Káposzta
  • don Fefinho: Sok kellemetlenséged oka többek között az lehet, hogy sok magyar ember sem tanul meg normálisan ma... (2014.10.14. 23:14) észrevett hibák
  • pszichonauta: A blognak vége? :( Pedig nagyon jókat írsz (2013.07.24. 14:25) észrevett hibák
  • Poppea: Szia most találtam rá a blogodra miközben Japánban élö magyarok blogjait olvasgattam. Nagyon tetsz... (2013.05.03. 06:20) észrevett hibák
  • Voldi: Szia. Én is disznó vagyok, 250 kg. Szeretnél levágni? (2013.01.19. 11:08) Disznó vágás
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szegedi Piac

2010.09.12. 20:20 tomoko

Opppa... zöldség között eladó van a tyúkok...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tiszta japán túrista vagyok, csak mindenhol fényképeztem...:D

biztos érdekes de, nem szeretném kopasztani a tyúkot...;) 

7 komment

Címkék: apróság

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarjapan.blog.hu/api/trackback/id/tr622291367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

II. Krauser 2010.10.18. 22:02:11

Az ember csak abban lehet biztos, amit saját maga csinál. Jóféle tanyasi csirke a legfinomabb. A nyers húson érezni a legjobban a különbséget. Magától nem kopasztódik meg a csirke:)

Do22 2010.10.24. 18:42:11

Én most találtam a blogodra. Elolvastam néhány blogbejegyzésed, és nagyon tetszett. Szép, érdekes és színes. Szerintem a főzési tudományod is helyén van. Jobban főzöl és sütsz, mint én:) Gratulálok!!!

狗鷲 2010.11.01. 00:28:08

こんにちは

én is most találtam ezt a blogot és nagyon tetszik! :)

tomoko 2010.11.11. 21:41:59

@Do22: köszönöm a komentot, probálok mindent, magyar konyuhat is teccik nekem. nagyon masi íz vilag!

tomoko 2010.11.11. 21:43:00

@II. Krauser: az biztos...@Inuwashi: koszonom a komentot:)

II. Krauser 2010.11.11. 22:27:59

@tomoko: Epedve várjuk az új bejegyzéseket :)

Do22 2010.11.19. 18:16:03

@tomoko: Bizonyára sok mindenben eltér a magyar és a japán konyha, de remélem idővel megszokod majd. Én magam néhány japán receptet kigyűjtöttem, bár még nem volt időm elkészíteni egyet sem, de igyekezni fogok, hogy erről se maradjak le. Főleg a sushi (azért írtam így, mert nekem sajnos nincs a számítógépen japán karakter, ne haragudj), ami nagyon érdekel. További szép napot!!!!:)
süti beállítások módosítása